Dormitorul in viziunea mea

primera
Dormitorul este pentru mine, cea mai importanta parte intr-o casa si asta deoarece este camera in care ne petrecem cel mai mult timp din viata.

Dormitorul trebuie sa fie un spatiu imbietor iar piesa de rezistenta sa fie patul. Acesta, trebuie sa fie, din punctul meu de vedere unul tapitat, imbracat integral intr-un textil cat mai natural atat ca si culoare, cat si ca textura. Hainele de pat le prefer dintr-in bumbac alb, peste care astern o traversa decorativa.

Iluminatul in Amenajarea Casei

primera
Plimbandu-mă prin showroom-ul Primera și aruncând o privire peste varietatea obiectelor de iluminat, m-am gândit să vă povestesc câte ceva despre lumină. Deoarece lumina este unul dintre cele mai importane elemente în crearea unui ambient armonios, vă propun să țineti seama de câteva aspecte, cum ar fi:

Jurnal de calatorie: Amsterdam

primera
Aș putea vorbi la nesfârșit despre cele trei zile pe care le-am petrecut la Amsterdam, perioadă în care l-am explorat pe bicicleta și m-am îndrăgostit iremediabil de acest oras. Mi-am reîncărcat bateriile și m-am delectat cu surse de inspirație la tot pasul. Ceea ce m-a surprins foarte plăcut, a fost cât de ușor este să intri în atmosfera orașului: toată lumea vorbește engleza, sunt deschiși și foarte prietenoși.

I love Butterflies

primera
De ce îmi plac atât de mult? Pentru că pot înveseli orice spațiu, oricât de mic, și pot înviora orice încăpere Întotdeauna surprinzători și de efect, imi place să-i folosesc pentru a însenina interioarele. În proiectele mele, cel mai adesea și-au găsit locul în băi și în camere de toaletă, unde contrastează frumos cu duritatea formelor și a materialelor ce compun obiectele sanitare.

Culoarea rosie în amenajarea interioară

primera
Rosul este culoarea pasiunii, dar totodata şi culoarea căldurii şi a furiei. Este destul de greu de folosit în designul interior. Este o culoare puternică, deci cea mai bună recomandare este ca ea să fie folosita cu moderaţie. Mie îmi place să o folosesc ca şi accent în mobilier sau în obiecte decorative. Niciodată pe pereţi şi în dormitor. Daca totuşi doriţi să o folosiţi ca şi culoare pe pereţi, vă recomand să fie un rosu mai stins, eventual prăfuit.

I ♡ white

primera
Cum ar fi să pot scrie mai des pe blog?  Am hotărât  să pun piciorul în prag şi să mă mobilizez, deşi nu mi-e uşor. Ştiu!  Am să mă trezesc cu o oră mai devreme! Printre o mulţime de proiecte dragi, mult sport şi serile energice cu copiii, sper să reuşesc să ţin ritmul.

Idei creative de Paste

primera
Pentru că în câteva zile sărbătorim Paştele, am început să mă documentez despre ce să pregătesc anul acesta, cum să aranjez masa şi ce pot să fac mai distractiv pentru copiii mei. Spre exemplu, această masă în culori pastel, cu aranjamente florale combinate cu ouă m-a inspirat, iar celelalte idei se asortează bine cu acest decor.

Christmas Inspiration

primera
După mine, Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din an, când petreci timp de calitate cu familia. De aceea este foarte important ca atmosfera creată în casă, să fie de sărbătoare prin bradul tradițional și decorațiunile aferente. Îmi plac diferite combinații de decorațiuni de Craciun în culori tradiționale alb, roșu, auriu, argintiu, verde, dar și în culori atipice: turcoaz, fucsia, albastru.

Biroul de acasa

primera
În urmă cu 5 ani când lucram la proiectul casei noastre, le-am cerut arhitecților să proiecteze și o cameră de fetiță, în condițiile în care noi aveam doar 2 băieți. M-au cam luat peste picior, dar eu eram fermă pe poziții și le spuneam că într-o zi vom avea și o fetiță. Mai în glumă, mai în serios, în planul casei și-a făcut loc și un dormitor feminin.

1 2

Primera Interiors

Showroom & Office

Str. Pompiliu Teodor 1A

Cluj-Napoca

Program

Luni-Vineri: 10-18

Sambata: 10:13

Duminica: inchis

Contact

Telefon: 0264 434 755

Mobil: 0767 260 704

Mail: office@primera-interiors.ro

© 2016  Primera Interiors

implemented by EurobitMedia

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.