Ca și eleve la Transylvania College, în fiecare an, școala ne oferă oportunitea de a petrece două săptămani la o firmă pentru a face practică și a învăța lucruri noi.

Este ceea ce în Statele Unite este cunoscut sub numele de internship. Noi am ales Primera și asta deoarece este o firmă de design interior bine cunoscută și ne-am gândit că ar fi o oportunitate minunată de a învăța de la cei mai buni.

În cele două săptămani pe care le-am petrecut aici, am fost implicate în mai multe activități, toate diferite și care ne-au arătat procesul de implementare a unui proiect de design interior. Spre exemplu, am lucrat cu planuri 2D, materiale și combinații de culori și am observat în detaliu munca celor care lucrează aici. Astfel, am ajuns să înțelegem mult mai bine conceptul acestui job si tot ceea ce implică.

Timpul petrecut aici a fost foarte special și asta deoarece am învățat lucruri noi, care fac parte din viața de zi cu zi a unei echipe de design interior. Recomandăm această experientă oricărui elev care își doreste să abordeze ulterior acest domeniu și de asemenea elevilor care sunt indeciși și care vor să încerce mai multe opțiuni. Este o experiență extraordinară, care ne-a oferit șansa de a vedea lucrurile dintr-o complet altă perpectiva decât ne imaginasem.

Mulțumim Echipei Primera!