Inspiration

Dormitorul in viziunea mea

Inspiration

Dormitorul in viziunea mea

DORMITORUL IN VIZIUNEA MEA

Dormitorul este pentru mine, cea mai importanta parte intr-o casa si asta deoarece este camera in care ne petrecem cel mai mult timp din viata.

Dormitorul trebuie sa fie un spatiu imbietor iar piesa de rezistenta sa fie patul. Acesta, trebuie sa fie, din punctul meu de vedere unul tapitat, imbracat integral intr-un textil cat mai natural atat ca si culoare, cat si ca textura. Hainele de pat le prefer dintr-in bumbac alb, peste care astern o traversa decorativa.

Traversa poate ramane in permanent pe pat. In completare mai adaug niste perne decorative, deoarece, dimineata cand aranjez patul, in momentul in care asez pernele, totul pare complet.

Bineinteles laga pat sunt noptierele pe care le putem orna cu diferite obiecte decorative sau doar cu pozele copiilor si o carte. Totul trebuie sa fie in permanent balans, incercati astfel sa nu incarcati niciodata o parte mai mult decat cealalta.

Iluminatul este de asemenea foarte important. Eu recomand lumile agatate din tavan sau pe perete, deasupra noptierei, In completarea lor vin luminile de citit, un lampadar pe picior si o plafoniera pentru iluminatul central. Toate acestea dimabile pentru a crea o atmosfera cat mai romantica.

Textilele folosite pentru ferestre trebuie sa fie in armonie cu restul. Mie imi place sa pun draperii decorative, ca sa ramana in permanenta aranjate frumos, stanga dreapta , iar pentru a face intuneric recomand, fie un stor, fie black-out pe o alta sina in spatele draperiilor.

Daca spatial imi permite, mai pun un fotoliu pentru citit si o masuta de toaleta. Aceasta din urma, eu o folosesc atat pentru machiaj, cat si pe post de birou, dimineata cand imi fac planul pentru ziua care urmeaza. Tot in dormitor imi place sa inserez si o mica biblioteca pentru a avea la indemana o mica colectie de carti.

Get updates about our next exhibitions

We will process the personal data you have supplied in accordance with our privacy policy.