De ce îmi plac atât de mult? Pentru că pot înveseli orice spațiu, oricât de mic, și pot înviora orice încăpere Întotdeauna surprinzători și de efect, imi place să-i folosesc pentru a însenina interioarele. În proiectele mele, cel mai adesea și-au găsit locul în băi și în camere de toaletă, unde contrastează frumos cu duritatea formelor și a materialelor ce compun obiectele sanitare.

Designeri ca Jean Paul Gautier, Julien Macdonald și Christian Lacroix au preluat și ei motivul fluturilor și l-au transpus în tapete cuceritoare. Chiar și artistul contemporan Damian Hrist a creat un tapet cu aceste micuțe creaturi înaripate.

Multitudinea de tapete existente pe piață, într-o mare varietate de culori, modele, materiale și interpretări denotă faptul că nu se adresează doar camerelor de fetițe sau caselor tradiționale. Exista printuri retro, 3D, futuriste, picturi reproduse, tema fluturelui pliindu-se perfect pe oricare stil!

De departe, preferatul meu este tapetul cu efect 3D de laChristian Lacroix, disponibil la Designer Guild și Papilio de la Chivasso disponibil la Primera