Culoarea rosie în amenajarea interioară

Rosul este culoarea pasiunii, dar totodata şi culoarea căldurii şi a furiei. Este destul de greu de folosit în designul interior. Este o culoare puternică, deci cea mai bună recomandare este ca ea să fie folosita cu moderaţie. Mie îmi place să o folosesc ca şi accent în mobilier sau în obiecte decorative. Niciodată pe pereţi şi în dormitor. Daca totuşi doriţi să o folosiţi ca şi culoare pe pereţi, vă recomand să fie un rosu mai stins, eventual prăfuit.

În imaginea de mai sus, avem mici accente de roşu precum bordura de la draperie, măsuţa tapiţată şi câteva detalii în tablou. O combinaţie cu adevărat, reuşită.

Tot mici intruziuni de roşu, dar de data aceasta în perne şi tapiţerie putem observa la fotoliu, combinate cu detalii din lemn băiţuit şi draperii în nuanţe neutre.

Combinaţia mea preferată când vine vorba de rosu: decor alb cu accente roşii în scaune şi textile, puse în valoare şi de un corp de iluminat ruginit.

Un alt decor alb, în care scaunele roşii sunt elemente cheie, dar estompate ca şi agresivitate vizuală de pernele îmbracate în textile de culoare deschisă. Mai avem şi câteva pete de culoare roşie în cele două tablouri de pe perete.

Aici, un covorul roşu susţine un decor alb-crem cu accente de negru şi accesorizat cu un set de ceai de un roşu aprins.

Accente roşii prin perne şi vază supradimensionată, într-un decor neutru.

primera

About primera

Primera Interiors

Showroom & Office

Str. Pompiliu Teodor 1A

Cluj-Napoca

Program

Luni-Vineri: 10-18

Sambata: 10:13

Duminica: inchis

Contact

Telefon: 0264 434 755

Mobil: 0736 649  547

Mail: office@primera-interiors.ro

© 2016  Primera Interiors

implemented by EurobitMedia

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.