Pentru că în câteva zile sărbătorim Paştele, am început să mă documentez despre ce să pregătesc anul acesta, cum să aranjez masa şi ce pot să fac mai distractiv pentru copiii mei. Spre exemplu, această masă în culori pastel, cu aranjamente florale combinate cu ouă m-a inspirat, iar celelalte idei se asortează bine cu acest decor.

Întotdeauna mi-a placut liliacul. Anul acesta nu cred ca mă voi bucura de el la masa de Paşti, dar cred ca voi cumpara niste lalele mov ca să-l înlocuiesc.

Mai multe idei pentru decorarea mesei găsiţi aici.

Nu trebuie să mergeţi la Paris pentru a savura aceste delicioase macarons. Mi se par foarte potrivite pentru masa de Paşte. Reţeta o găsiţi aici:

Cea mai delicioasă ciocolata poate să fie îmbunătăţită cu nişte bomboane M&M’s şi firimituri de la biscuiţii Oreo. Reţeta o găsiţi aici:

De la o anumită vârstă, pentru a le stârni interesul baieţilor mei, trebuie să găsesc ceva funny. Cred ca aceste ouă “hipster” sunt exact ce îmi trebuie:

Pentru a orna ouăle tradiţionale cu fetiţa mea, trebuie să găsesc anumite modele ca să-i stârnesc interesul. Pentru a o implica, o voi trimite pe ea să culeagă flori şi frunze, dupa aceea ne apucăm de lucru manual. Procedeul exact îl găsiţi aici:

O prăjitură care se încadrează perfect în tema sărbătorilor Pascale, acest cheesecake este colorat natural cu suc de portocale. Reţeta o găsiţi aici:

Pentru orice veţi opta, nu uitaţi să petreceţi timp de calitate alături de cei dragi şi să aveţi parte de sărbatori liniştite şi frumoase.