Noutati de la Paris

Săptămâna aceasta am vizitat târgul Maison & Objet de la Paris. Mulți proprietari de boutique-uri sau designeri achiziționeaza aici textile, accesorii pentru locuințe, piese de mobilă, stofe, tapițerii sau porțelan.

Eu vizitez cu plăcere astfel de saloane pentru a mă întâlni cu furnizorii și pentru a mă pune la curent cu noul trend. Consider că acessoriile pentu casă sunt – asemeni hainelor, basmelor sau viselor – parte din intreg. În sine sunt poate lipsite de inovație sau șarm. Doar privite într-un context concret își capătă farmecul și devin demne de apreciat.

Ca de obicei am căutat idei noi, încercând să deslușesc starea de spirit a anului 2014 în materie de decorari. Și tocmai acest lucru încearca profesioniștii târgurilor internaționale de fiecare dată: sa creeze lumi noi, care sa facă simțite noile direcții și tendințe pe piață.

Am transpus pentru voi în câteva cadre impresiile mele de la Paris, ca să vă puteți face singuri o imagine asupra ceea ce ne așteaptă anul acesta în materie de decorări!

Ce mi-a plăcut mie cel mai mult? Fluturii!

primera

About primera

Primera Interiors

Showroom & Office

Str. Pompiliu Teodor 1A

Cluj-Napoca

Program

Luni-Vineri: 10-18

Sambata: 10:13

Duminica: inchis

Contact

Telefon: 0264 434 755

Mobil: 0736 649  547

Mail: office@primera-interiors.ro

© 2016  Primera Interiors

implemented by EurobitMedia

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.