The beginning of a beautiful friendship

În urmă cu un an, o clientă îmi cerea să-i decorez căminul în aşa fel încât să-i mulţumesc pe toţi cei patru membrii ai familiei: ea – o mămică modernă şi iubitoare de estetic, în general, el – un tip cool, pasionat de jobul lui deosebit de antrenant, şi, nu în cele din urmă, cele doua fetiţe ale acestora – cele mai mari experte şi critice de nădejde în materie de decorări.

Ca să îmi pot face o imagine concretă despre stilul de viaţă al clienţilor mei, am început să ieşim mai des împreună şi să îmi povestească întâmplări din viaţa lor. De asemenea, mi-au arătat poze şi link-uri cu produse sau decoruri care le plac şi, treptat, proiectul casei lor de vis s-a transformat astfel în… provocarea mea de vis! Din acest schimb de păreri şi confidenţe am constatat cu foarte mare plăcere şi relativ repede că existau o sumedenie de puncte comune şi nu doar în materie de amenajari interioare. S-a dovedit a fi începutul unei prietenii foarte frumoase şi, sper, şi durabile!

Direcţia generală a noului meu proiect devenit „de suflet” s-a concretizat într-un stil contemporan, cald, colorat, jucăuş.

Deocamdată e gata doar bucătăria, pe care, cu drag, o împărtăşesc aici cu voi. În curând o să vă dezvălui şi restul. Rămâneţi pe fir!

primera

About primera

Primera Interiors

Showroom & Office

Str. Pompiliu Teodor 1A

Cluj-Napoca

Program

Luni-Vineri: 10-18

Sambata: 10:13

Duminica: inchis

Contact

Telefon: 0264 434 755

Mobil: 0736 649  547

Mail: office@primera-interiors.ro

© 2016  Primera Interiors

implemented by EurobitMedia

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.